Salon Takımları

Salon takımı ve Salon takımı Yüz değişimi hizmetimizden faydalanarak eskimiş ve yılların izini belli eden koltuklarınızı ilk  günkü görünümüne kavuşturabilirsiniz. Eski görüntüsünden sıkıldıysanız yeni kumaş ve model uygulamalarıyla koltuklarınız yepyeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Salon takımı (Salon takımı Yüz Değişimi) değişimi uygulamasından sonra koltuklarınız tamamen yenilenmiş olarak teslim edilir. Böylece Salon takımı İşlemi yapıldığından sadece sizin haberiniz olacaktır. Salon takımı işlemi sayesinde sıfır mobilyalara harcayacağınız paralardan daha makul fiyatlara mobilyalarınızı yenilemiş olacaksınız. Salon takımı işlemi sayesinde eski koltuklarınız modern bir görünüme kavuşturabilirsiniz.
Oturma gruplarında yapılmak istenen şey ,insan hareketlerinin bir anını tespit etmek değil; hareketlerin her anında rahatlığı hissettirmektir. Geometrik düşüncenin tasarımda hayat bulması, Modern çizgilerin doğallığında saflığın öne çıktığı mekanlar uygun, Yaşam mekanlarında soft hatların rahatlığı, Dekoratif çizgilerin fark yaratan simetrisi, Estetikte maksimum rahatlık, Modern stili özgün çizgisi ile geniş mekanlara, Konstrüktif yaklaşımların mekanlara ayarlanmasını sağlamaktayız.. Yüz değişimi işinde diliyorsanız iç malzemeleri de elden geçirilir ya da yeni malzemelerle değiştirilir. İskeletinde de zayıflık oluştuysa güç takviyesi gibi işlemlerden geçer. Koltuğunuzun yüzünü değiştirmek aynı kalitede yeni bir Salon takımı almaktan daha hesaplıdır.
Ayrıca bu işlem sırasında Salon takımınızın modeli geliştirilebilmektedir. Tabi bunlar sahibi olduğunuz Salon takımınız el yapımı ise geçerlidir
Beğenerek aldığımız salon takımlarımızı belli bir süre sonra gerek gözümüz alıştığından, gerekse yıpranıp kirlendiğinden bize pek hoş görünmeyebilir. Bu durumda eğer Salon takımınızın iskeleti sağlamsa ve modelini beğeniyorsanız koltuklarınızın yeni bir kumaş ile kaplanmasını düşünebilirsiniz.

X